Nieuwsbrief April

Vorig jaar deze tijd zaten we in de eerste (harde) lockdown waarin er zes weken door helemaal niemand getennist mocht worden en we gelukkig na de zes weken mochten starten met de jeugdlessen. Na acht weken was iedereen weer welkom op het park en sindsdien is tennis in Nederland een echte “corona sport” geworden!

Lees meer
Nieuwsbrief Maart

Februari 2021 was er qua weer één van uiterste! Op de nacht van zaterdag 6 en zondag 7 februari begon het met sneeuwen en werd het kouder, doordat de temperatuur ver onder het vriespunt kwam te liggen werd heel Nederland bedolven onder een dik pak sneeuw. Dit betekende voor alle tennissers dat er helaas van zondag 7 t/m woensdag 17 februari niet kon worden gelest en worden vrij gespeeld.

Lees meer
Nieuwsbrief Februari

Hoe anders zag ons leven er een jaar geleden uit…onze fantastische vereniging bestond 50 jaar en daarbij vond op zaterdag 1 februari 2020 een super jubileumfeest plaats! Ook vonden er in februari andere vette evenementen plaats voor onze tennisjeugd. De terugkerende evenementen in deze maand waren de woensdagmiddag “kidsday” op het ABN AMRO toernooi in Ahoy Rotterdam en voor onze jongste jeugdtoppers werd het mini “feest” kamp weer een groot succes.

Lees meer